Voorgaande Nieuwsflitsen

Nieuwsflits BewOGEN

Nieuwsflits 09

Nieuwsflits Afscheid Daniëlla

Nieuwsflits 08

Nieuwsflits 07

Nieuwsflits 06

Nieuwsflits 05

Nieuwsflits 04

Nieuwsflits 03

Nieuwsflits 02

Nieuwsflits 01

Recente artikels

Nieuws

Week van de G-sport fan

Geschreven op in de categorie Dagondersteuning.

Slideshow slide 1 van actief.

Foto van de G-sportfans

Foto van de Dagondersteuning die cheque in ontvangst neemt

Foto van alle deelnemers aan de G-sportweek

Voor het 2e jaar op rij doet de dagondersteuning van de Markgrave mee aan de week van de G-sport fan van de provincie Antwerpen.

Tijdens deze week zet het G-sportfonds sport voor personen met een handicap in de kijker. Concreet gaat het G-sportfonds voor deze editie samen met 26 G-sportpartners op zoek naar personen die G-sport een warm hart toedragen en G-sportfan willen worden. Daarnaast start er ook een crowdfundingsactie waarbij het G-sportfonds zich engageert om voor elke euro dat een project aan fondsen werft er één euro bovenop te leggen. 1 euro wordt dus 2 euro. Met deze financiële injectie wil het G-sportfonds drempels voor sportbeoefening verlagen én de kwaliteit in de G-sportsector verder verhogen. De ‘Week van de G-sportfan!’ was van 24 tot 30 oktober 2016. Op 23 oktober werd er bekend gemaakt wat dit opbracht. Maar liefst 3500€ zamelde de Markgrave in voor dit project. Het G-sportfonds verdubbelde dit bedrag naar 7000€.  

Hiermee zal de Dagondersteuning een volksspelenbaan en een actief wandelpad in de tuin aanleggen. Zo kunnen we onze cliënten meer stimuleren om buiten te komen en te sporten en bewegen.

Meer info of wil je je graag registeren als G-sport fan? http://www.gsportfonds.be/steun-markgrave-antwerpen/