Voorgaande Nieuwsflitsen

Nieuwsflits BewOGEN

Nieuwsflits 09

Nieuwsflits Afscheid Daniëlla

Nieuwsflits 08

Nieuwsflits 07

Nieuwsflits 06

Nieuwsflits 05

Nieuwsflits 04

Nieuwsflits 03

Nieuwsflits 02

Nieuwsflits 01

Recente artikels

Nieuws

De Warmste Week

Geschreven op in de categorie De Markgrave.

Ook dit jaar doet de Markgrave vzw mee als goed doel. En wat een enthousiasme! Er werden 4 acties geregistreerd naar aanleiding van de Warmste Week.

  • Gymno Kieldrecht organiseert op 23 november een sportdag in de sporthal Kriekeputte in Kieldrecht. Na een ontbijt kon je daar een hele dag verschillende sportactiviteiten doen. 

  • Abdou heeft op 12 november een singel uitgebracht 'hart van goud'. De inkomsten uit streaming van Youtube, Spotify, ... gaan naar de Markgrave. Beluister het nummer hier.

  • Omgeving (een bureau voor landschapsarchituur en urbanisatie in Antwerpen) organiseerde op 18 december een warme a-mee-zing avond! Zingen en dansen ten voordele van de Markgrave.

  • De Woonhaven verwende de medewerkers met lekkernijen van 8 tot 20 december.

Wat een enthousiasme en wat een mooie en originele acties! Mooi dat zoveel verschillende mensen/organisaties de Markgrave een warm hart toedragen!

Dit jaar kon je je ook inzetten om een dag mee te draaien met onze voorziening. Het Activiteitencentrum organiseerde op woensdag 18 december een 'Warme Wintermarkt' en hiervoor hebben zich 2 vrijwilligers aagemeld. Nicole en Linda kwamen helpen met kerstkaarten schrijven, cadeautjes inpakken, chocomelk uitdelen, een gezellige babbel, ... We willen hen uiteraard bedanken voor hun inzet en vonden het alvast een hele fijne kennismaking!

Banner warmste week