Voorgaande Nieuwsflitsen

Nieuwsflits BewOGEN

Nieuwsflits 09

Nieuwsflits Afscheid Daniëlla

Nieuwsflits 08

Nieuwsflits 07

Nieuwsflits 06

Nieuwsflits 05

Nieuwsflits 04

Nieuwsflits 03

Nieuwsflits 02

Nieuwsflits 01

Recente artikels

Nieuws

Afrikatastisch

Geschreven op in de categorie Dagondersteuning.

Slideshow slide 1 van actief.

Afrikaanse mannen vervoeren blikken

Stad in de woestijn

Het Afrikaanse marktje

Verschillende bloempotten in klei

Het djembé optreden

Het terras en de tuin tijdens het weekend

Koppeltje in klei onder de bomen

Patchwork met Afrikaanse maskers

Een thematentoonstelling gerealiseerd door personen met een visuele beperking van de Dagondersteuning de Markgrave. De tentoonstelling vond plaats op 10-11 & 17-18 juni 2017.

Gedurende 2,5 jaar werd er in de verschillende ateliers lustig gewerkt rond het thema Afrika. We vonden inspiratie tijdens daguitstappen naar musea, we bezochten Planckendael, ... We kookten en proefden verschillende Afrikaanse gerechten en drankjes. 

In juni 2017 was het dan eindelijk zover! Het moment om te tonen wat we hebben gemaakt, welke kunstwerken hier ontstaan zijn en wat voor een parcours we hebben afgelegd van de Markgrave tot Afrika en terug...

Op vrijdag 9 juni was het de officiële opening voor cliënten, directies, personeel en vrijwilligers die meehielpen aan het project. De tentoonstelling werd feestelijk geopend door Rita met begeleidende muziek van Liesbeth en officiëel geopend door Colette. Na de speech was er een djembé optreden. Tot slot volgde de receptie met Afrikaanse hapjes en drankjes.

De twee weekends die volgden waren fantastisch! Het was mooi weer, er waren veel bezoekers en we konden rekenen op veel hulp van onze cliënten en vrijwilligers! Het winkeltje, de rondleidingen, de keuken, de bar en de afwas, iedereen hielp mee!

Tijdens de week van 12 tot 16 juni kregen we bezoek van scholen en verschillende organisaties die in groep onze tentoonstelling bezochten.

We bedanken iedereen die onze tentoonstelling heeft bezocht en genieten nog lang na van Afrikatastisch!